Reágáló

Ami mostanában történt, és akad jelentőssége is.

Friss topikok

  • Treuga Mei: @MAXVAL bircaman közíró: Igazából háttérhatalmi gendernáci akadémikusbűnözők norvég pedagógus-össz... (2019.05.17. 22:04) Petíció a törvényes EP-választásokért
  • Androsz: @Ylim: "az anarchia/diktatúra mindenkinek csak addig tetszik, amíg nem őt kúrják seggbe." Pontosan. (2018.04.29. 21:37) Az új rend
  • nemecsekerno_007: @a ribancok is kidobják a csikket: Nézd meg ezt a dokumentumfilmet. Kétrészes és egy olyan valód... (2018.04.22. 19:38) Hozzáférés megtagadva
  • maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Igen, már nagy szükség volt a századik ballib pártra! (2018.04.22. 07:36) Ajánlott beszéd egy mai tüntetésre
  • Lesz még Magyar Köztársaság: Ezt vallom én is. Orbánnak már nincs szüksége kétharmadra. 90-, 67-, 56- vagy csak éppen 50+1%-os ... (2018.04.04. 14:45) Egy meg nem valósult bojkott margójára

Linkblog

A háború vége

2011.11.20. 22:28 | Treuga Mei | Szólj hozzá!

Csapataink harcban álltak. A kormány a helyén van.

Új szakasz kezdődött.

Egyes szabotőr csoportok és külföldi diverzáns zavarkeltők megpróbálják hazánkat megalázni. Talán még az úgynevezett szabad választások kezdeményezését is megkísérlik.

Az IMF elleni szabadságharc betetőzéseként keretszerződést írunk alá a térdre kényszerített Góliáttal, hogy láthatóvá váljék, győztes háborúnk után a kegyelemgyakorlás nemes gesztuság is készek vagyunk vállalni. Készenléti hitelszerződést fogunk a legyőzöttektől kicsikarni. Hajlandóak vagyunk elfogadni ezt a jóvátételt. Tudjuk, hogy a jelenlegi ármányos nemzetközi helyzet, amely a válság köntösében lopva gyűrűzött be, rákényszeríti a Nemzetközi Valutaalapot, hogy –  legitimálandó önnön létét – hitelkeretet biztosítson a számunkra.

Nekünk nem célunk ellenségeink teljes megsemmisítése. Bár egyes nemzetrontók ármánykodása alapján számosan nem átallják azt állítani, hogy a harc mint lételemünk élteti hatalmon maradásunkat, mi ezt határozottan visszautasítjuk. Itt minden hatalom a népé, mi szolgáljuk szorgosan érdekeit. Mi és csak mi.

Ki kell jelentenünk, hogy Dominique Strauss-Goldstein fenyegető réme elmúlt. Ki kell jelentenünk, hogy Magyarország sosem állt úgy hadban az IMF-fel! Ki kell jelentenünk, hogy a szebb jövőt egy még szebb múlt váltja föl!

E nyilatkozat néhány kabaréfigura érdekközösségének köszönhetően csak stilisztikai szempontból különbözik a valósaktól. Kocsis Máté, a hajléktalanokat börtönbezárásig óvó, Kósa Lajos, a stadionépítésig takarékos, Matolcsy György, a nyomorbővítésig gazdagító államférfi és persze nem utolsósorban Orbán Viktor, a hatalombebetonozásig közszolga eredményes működésének betudhatóan a valóság elveszni látszik.

A Felcsuti Böszme hallgat. Már elmondta a saját Őszödi Beszédét. A rajongói igazsághallgatásnak fogják majd nevezni a mostani időket.

Az a nullával egyenlő, ha lemond. Vissza kell állíttatnia a demokratikus kormányzás és választás föltételeit vazallusaival és új választásokat kell kiíratnia.

Különben lassan sokaknak az utcán a helyük. Nem csak a mai és leendő hajléktalanoknak (a devizahiteleseknek).

Szabad, részvételi elvű köztársaságot követelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://re-akcio.blog.hu/api/trackback/id/tr233399319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása