Reágáló

Ami mostanában történt, és akad jelentőssége is.

Friss topikok

  • Treuga Mei: @MAXVAL bircaman közíró: Igazából háttérhatalmi gendernáci akadémikusbűnözők norvég pedagógus-össz... (2019.05.17. 22:04) Petíció a törvényes EP-választásokért
  • Androsz: @Ylim: "az anarchia/diktatúra mindenkinek csak addig tetszik, amíg nem őt kúrják seggbe." Pontosan. (2018.04.29. 21:37) Az új rend
  • nemecsekerno_007: @a ribancok is kidobják a csikket: Nézd meg ezt a dokumentumfilmet. Kétrészes és egy olyan valód... (2018.04.22. 19:38) Hozzáférés megtagadva
  • maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Igen, már nagy szükség volt a századik ballib pártra! (2018.04.22. 07:36) Ajánlott beszéd egy mai tüntetésre
  • Lesz még Magyar Köztársaság: Ezt vallom én is. Orbánnak már nincs szüksége kétharmadra. 90-, 67-, 56- vagy csak éppen 50+1%-os ... (2018.04.04. 14:45) Egy meg nem valósult bojkott margójára

Linkblog

A Nemzet Akkumulátora

2015.04.25. 23:50 | Treuga Mei | 13 komment

Címkék: menekültek alaptörvény Orbán Európa Kövér

A Nemzet Akkumulátora azt mondta, hogy Európának nincsen szüksége menekültekre.

Úgyhogy sajnos vissza kell vonulnunk az Etelközbe.

 

honfoglal.jpeg

Persze csak az Igaz Magyarok jöhetnek! A tuggyukik ügynökei meg a genetikailag zsebmagyarok nem részesülnek abban a szerencsében, hogy a Nemzet Dobogó Patáival vonulhassanak a fennkölt hunmagyar sztyeppékre! Azok senyvedjenek csak Európában, magukra hagyjuk őket! Magukra vessenek!

Egyébként is igaza van! Mellénk is beköltöztek valami arabok, mondtam is a szomszédoknak, hogy ezek itt fognak ragadni! Félő, hogy jönnek ezek a piszkos mindenfélék, hozzák a pereputtyukat is, és körbenézve virágzó nemzeti együttműködésünk táján megtorpannak. Ráeszmélnek ezek a koszos mindenfélék, hogy a hanyatló Bécs, a magába roskadó Berlin, a nélkülözésben fetrengő Barcelona is tőlünk tanul. Minek is mennének tovább ezek a piszkos mindenfélék, ha az eredetit is megkaphatják, mondtam is a szomszédoknak! Itt ragadnak a nyakunkon ezek a mindenféle piszkos arabok, hogy a tuggyukik ügynökei lehessenek! Össze is ültünk a házban, és megszavaztuk, hogy a jó magyar Kubicsekék szóljanak már nekik, hogy Európának nincs szüksége a mindenféle piszkos ingyenélőkre, akik szenyezik itt a környezetünket! De maradtak. Úgyhogy az ősi nemzeti szívű Schneider is szólt nekik, hogy nem kellenek ide a házba mindenféle koszos jöttmentek, akik bepiszkítják itt ezt a békés szittya hazát, mert ez Európa. Végül csak megértették, el is mentek.

Azóta áll a lépcsőházban a szemét. Mert csak ezek a szutykos jöttmentek vállalták a takarítói munkát.

De legalább azóta a házunkban nagy a nemzeti konzultáció, hogy mit csináljunk.

Bizony, így van ez! Ha egy-két Magyar összehajol, meg is van az eredmény!

És azt is mondta a Nemzet Akkumulátora, hogy az előző alkotmány egy Trabantba szerelt Mercedes-motor volt. És hát nincs igaza?! Ő csak ért a műszaki dolgokhoz! Is. Mégiscsak Tőle pöccen be a Nemzet Trabantja! Így aztán deklarálni kellett a munka alapú társadalom nemes eszméjét a nemzet személyi igazolványába, ami egy alaptörvény – amint azt leszögezte a Nemzet Akkumulátora. Mert a mi nemzetünk momentán egy régtől Európában rozsdálló Trabant, de biztos leszünk mi még Rolls Royce is. De addig elégedjünk meg a Trabant-igazolvánnyal. Már csak azért is, mert az akkumulátor így is nehezen bírja. Kicsit lemerült. És folyik is. Meg enyhén ég is.

De sajnos így sem dobhatjuk ki, mert nagyon szennyezi a környezetét.

Nem is csoda, hogy a Házmester Úr is megmondta: több Nemzet Akkumulátora kellene az országban. Gondolom azért, mert akkor lehetne savsemlegesítő tanfolyamra iratkoznia a sok kocsmafüstös diáknak a nemzetközi tanulmányok szak helyett. Így végre tisztességes szakmát tanulnának mind a sok idegenszívűség tanulása helyett.

A Házmester Úr mondjuk jobban megérti a Nemzet Akkumulátorát, mint az egyszerű nemzetileg együttműködő. Meg jobban megérti az Önzetlen Ingyenetanácsadót is biztosan, ahogyan az Unortodox Vagyonnyilatkozót és a Zsebmagyartalanító Könyörhilton is. Lehet, hogy a hasonló terápiápiás élmények szilárd kohéziós erőt eredményeznek köztük a nemzeti együttműködésen való munkálkodás során.

Eszembe is jutott erről egy régi dakota mondás: ha egy Igaz Magyar előre nyilaz, akkor hátrafelé ül a lovon!

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://re-akcio.blog.hu/api/trackback/id/tr477399168

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Nemzet Akkumulátora 2015.04.26. 02:27:18

A Nemzet Akkumulátora azt mondta, hogy Európának nincsen szüksége menekültekre. Úgyhogy sajnos vissza kell vonulnunk az Etelközbe.   Persze csak az Igaz Magyarok jöhetnek! A tuggyukik ügynökei meg a genetikailag zsebmagyarok nem részesülnek ab...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerilgfx 2015.04.26. 03:49:55

magyarországnak nincs szűksége ,,európára''.

Spiritmonger 2015.04.26. 14:22:25

Kedves posztoló!
Áruld már el, hogy miért van szükség analfabéta, képzetlen, törzsi/vallási hiedelmekáltal fűtött, gondolkodni, beilleszkedni nem akaró afrikai/ázsiai menekültekre?

Üres locsogás ez a blog 2015.04.26. 15:00:59

Rátok, zsidókra sincs szükség. Te is szépen költözz vissza Izraelbe.

♔bаtyu♔ 2015.04.26. 15:58:10

@Spiritmonger: Mert a cigányok már kezdenek integrálódni és egyre kevésbé hajlandók szavazni a Sorosék által támogatott pártokra.

♔bаtyu♔ 2015.04.26. 16:01:38

@Gerilgfx: Főleg arra nincs amit "ezek" európainak tartanak.

dunántúli gyerek 2015.04.26. 16:19:38

Nagyon vicces.

Bár az jobb hogy a libbantak még mindig nem értik, mi kell a népnek.

élhetetlen 2015.04.26. 16:56:40

@Üres locsogás ez a blog: Te mennyivel vagy magyarabb, mint egy akár több száz éve itt itt élő zsidó család? Vagy ősi, nemesi család tagja vagy, aki nem tudja, melyik győztestől kapta az őse a rangot egy árulásért? B…meg!

élhetetlen 2015.04.26. 17:08:22

@dunántúli gyerek: Még szerencse, hogy te tudod. Közmunkásbérért dolgozni az új földesúr földjén, vagy kinyalni a seggét a polgármester úrnak, hogy kapjon közmunkát söprögetésre. Ez kell a népnek? Mert a Vajna kaszinójába, amit puszira adtak oda, mert megbízható, (ugyan az eddigi állami bevétel most az övé), a nép nem jut be krupiénak sem. Írd már le, szerinted mi kell a népnek.

dunántúli gyerek 2015.04.26. 17:11:23

@élhetetlen: Szerintem alacsony munkanélküliség, alacsony kamat, alacsony adósság, és magas GDP kell a népnek!

élhetetlen 2015.04.26. 17:40:46

@dunántúli gyerek: Na, ez szép volt. Lehet, hogy libbant vagyok, ahogy te nevezel embereket, akik nem értik, hogy ha úgy csökken a munkanélküliség, hogy a munkavállalók közé sorolják a pár hónapra munkát kapó közmunkásokat, akik ebből nem tudnak megélni, ha kiveszik a munkanélküli listából az adott időn túli munkanélkülieket, ha a tervezet szerint munkavállalónak számít majd a munkát kereső is, akkor mi változik a statisztikán kívül? Az alacsony kamat azoknak kedvez, akik életük során semmit nem tettek félre, az ingyen hitel, meg a megfelelő embereknek. Hatalmas siker, vinnék az ingyen sört is, Ez Matolcsi sikere. Ellenőrzi valaki, hogy az ingyen hitelből mennyiért vett valaki traktort, vagy mennyit rakott be államkötvényre? Tudsz válaszolni?
Alacsony adósság. Ahhoz nem tudom, mi kell, hogy valaki az IMF hitelt adósságnak lássa, míg a kötvény kibocsátást „megélünk a piacról” futamnak. Itt nincs több kérdésem. Letelepedési kötvény, pl. hitelt veszünk fel, amit úgy kommunikálnak, hogy mennyi bevételünk lett belőle. Én, a kölcsönt soha nem tekintettem bevételnek. Ehhez hozzájön, hogy a közvetítő elvisz egy nagyobb összeget, de az állam majd a teljes összeget, és annak az ígért kamatát fizeti vissza, és még azt sem tudjuk, kinek tartozunk. Hogy lesz ebből GDP növekedés?

élhetetlen 2015.04.26. 18:25:27

@dunántúli gyerek: Ja, ha ennyi, akkor ne csinálj úgy, mintha lenne mondanivalód is az „alacsony munkanélküliség, alacsony kamat, alacsony adósság, és magas GDP” –vel kapcsolatban. Jó szunyálást!

Exploiter 2015.04.26. 21:20:32

Nem kéne összekeverni a kis magyar söpredék elitünk perclétét feszegető kérdéseket azokkal a folyamatokkal, ami civilizációs szinten és léptékben okoznak jelenleg hatalmas problémákat.

Fasz kivan a sámánszittyákkal? Ja.
Kellenek arab/afrikai bevándorlók ide? Pont nem.

Amúgy nem is akarnak ide jönni, mert ennél azért nekik is több eszük van, úgyhogy mindegy is.
süti beállítások módosítása