Reágáló

Ami mostanában történt, és akad jelentőssége is.

Friss topikok

  • Treuga Mei: @MAXVAL bircaman közíró: Igazából háttérhatalmi gendernáci akadémikusbűnözők norvég pedagógus-össz... (2019.05.17. 22:04) Petíció a törvényes EP-választásokért
  • Androsz: @Ylim: "az anarchia/diktatúra mindenkinek csak addig tetszik, amíg nem őt kúrják seggbe." Pontosan. (2018.04.29. 21:37) Az új rend
  • nemecsekerno_007: @a ribancok is kidobják a csikket: Nézd meg ezt a dokumentumfilmet. Kétrészes és egy olyan valód... (2018.04.22. 19:38) Hozzáférés megtagadva
  • maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Igen, már nagy szükség volt a századik ballib pártra! (2018.04.22. 07:36) Ajánlott beszéd egy mai tüntetésre
  • Republic Forever!: Ezt vallom én is. Orbánnak már nincs szüksége kétharmadra. 90-, 67-, 56- vagy csak éppen 50+1%-os ... (2018.04.04. 14:45) Egy meg nem valósult bojkott margójára

Linkblog

Napirend előtti parlamenti felszólalás

2015.08.31. 01:27 | Treuga Mei | 239 komment

Címkék: járvány menekültek Orbán Merkel Iszlám Állam Magyar Kalifátus

Orbán! Maga akkora lúzer, mint ide Nagykáta! Mi a fenét keresnek még itt a menekültek? Miért nem hagyja, hogy oda menjenek, ahová akarnak, és ahol pont várják és befogadják őket: Németországba? Értem én, hogy el kell terelni a figyelmet a földrablásról, az újabb grófi szérűk haveroknak és tettestársaknak adományozásáról, a magyar vidék végső tönkretételéről, de mit kell szórakozni a szerencsétlenekkel? Megéri "tematizálni" velük, akik ezt az országot magasról ejtenék, ha nem tartaná itt maga meg a többi kocsmabölcselkedői szintű tahó haverja?!

 

menekult-keleti-palyaudvar-01.JPG

fotó: Hír24

Ott ülnek tömegesen a pályaudvarok környékén a menekültek, mert maga nem hagyja fölszállni őket a Németországba tartó vonatukra! Orbán! Legalább annyi borsszemnyi agya lehetett volna, hogy ha már szórakozik velük, mert fél százaléknyi választói népszerűség-növekedést remél ettől, mobil illemhelyeket meg zuhanyzókat odaszervezzen valahogy nekik annak a sok millárdnak a töredékéből, amit a határzár nevű debil és haszontalan játékára költ! Ha nem emberségből, nem azért, hogy a menekülteknek jobb legyen – mert belátom, a maga kocsmai világképébe ez a fajta humanizmus nem fér bele –, legalább azért, hogy ne okozzanak ferőzésveszélyt! Mert hiába léptek be egészségesen határon, ha itt bármelyik elkapja a megfelelő bacillust a tőlük telezsúfolt aluljárókban bárkitől, akár magyar állampolgároktól, olyan diftériajárvány vagy tífuszjárvány söpörhet végig az országon, itt, az Európai Unió éllovas országában, ami olyan jól teljesít, hogy száz határról csodájára járnak majd!

 

Értem én, hogy meg akarja mutatni, micsoda gondot okoznak ezek a migráncsosok nekünk, ezért zsúfolja be őket az ötszáz fős menekülttáborokba ezrével, hogy aztán amikor kitörnek onnét és inkább az utcát választják, megmutassa, milyen jól rendet tud teremteni. Veszélyt okoz, hogy aztán megvédhesse ettől a veszélytől a közt. Persze, ez a legkisstílűbb maffiatmepó, amin csak az nem lát át, aki tényleg elhiszi, hogy maga gondol valamit a világról, a társadalalomról, a nemzetről. Pedig maga is tudja, hogy már nagyon kevesen maradtak ilyen naivak. De nem is ez a baj, ez csak gusztustalan, amilyen maga szokott lenni, Orbán! Ez csak azoknak a szadistáknak öröm, akik a szélsőjobbon attól élveznek, ha valakinek rossz. A baj az, hogy közben a közegészségügyet veszélyezteti a középszerű kis praktikáival.

 

Ezek az emberek több mint kilencven százalékban az Iszlám Állam elől menekülnek. Tudja, az elől a vadállati hatalom elől, amelyik időnként kampányszerűen élve éget el embereket, ha éppen nem a lefejezéssel bíbelődik. Az elől, amelyik egy nyilvánosságra került térkép szerint a nagy iszlám államközösség részének tekinti nem csak a teljes Közel- és Közép-Keletet, nem csak Indiát, nem csak Észak- és Közép-Afrikát, nem csak a Balkánt, de – az Ibériai-félsziget mellett – a volt török hódoltságot is. Ezek az emberek a pályaudvarok környékén az elől az őrült fegyveres hatalom elől menekítik az életüket, amelyik az egyik iszlám kalifátusa részének tekinti Pécset, Szegedet, Kecskemétet, Kaposvárt, Egert, Budapestet. Ezek a menekültek potenciális szövetségeseink, maga meg játszadozik velük, elriasztja tőlünk őket Orbán! Akkora lúzer, hogy nem fér rá a térképre!

 

Mondja, Orbán, nem érzi, hogy ha nem lenne ennyire aktív, mennyit használna? Nem dobnánk ki milliárdokat a haszontalan, de csilivili határmenti kerítésére, de a menekülttáborokat sem kellene bővíteni (pedig bőven jutna a kerítésre költött pénzből erre is), mobil wc-ket sem kellene vásárolni, legföljebb néhány millió forintot befektetni információs pultokba, hogy könnyebben megtalálják a szerencsétlen menekültek a müncheni gyorsot. Így nem szorulnának az embercsempészekre, ami azt eredményezheti, hogy kicsit visszaszorul legalább ez az ága a bűnözésnek. Persze ha kampánypénzt meg egy kis mellékest remél az embercsempészetből is – mert akkora szívességket tesz nekik a mostani intézkedéseivel, hogy ennek kis mértékű viszonzása is sokat hozhat a konyhájára –, akkor más a helyzet. Akkor nyilván megérte az a minap megfulladt hetvenegy szerencsétlen is. Pénz beszél. Plusz egy-két százalék a pártnak meg plusz néhány millió a kasszába megér néhány tucat emberéletet, értem én. De az ilyen kemény csávókkal, mint az embercsempészek, jobb ám vigyázni! A kispályás balfácánok, mint maga, nagyot bukhatnak, ha ki akarnak szállni! Megéri ez? A menekültek úgyis mindenképp Németországba mennek. Merkel várja őket.

Maga meg megválthatná közben a világot a haverjai és cselédei körében a kocsmabölcsességeivel otthon, vagy felőlem a kedvenc stadionjában is!

Hát nem nyerne mindenki, ha kevésbé volna tevékeny, Orbán, maga szerencsétlen lúzer?!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://re-akcio.blog.hu/api/trackback/id/tr967747118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dingó29 2015.09.01. 14:40:23

@bértrollbosszantó_kovi1970: No akkor csak jó lenne az a határzár nem?

she_wolf 2015.09.01. 14:41:56

@Sir Galahad:
Mivel nem tőlem kérdezted, ezért bocs, hogy belevau...
Egy normális miniszterelnök talán nem ment volna szembe többször az EU-val, mint az kívánatos. Egy normális miniszterelnök talán szakértőkből álló kormányt akarna a hatalom élén tudni. Egy nomális miniszterelnöknek talán gondolkodó diplomáciát kellene az udvartartásában tudni.
És ez eddig még csak a kormányzás habkönnyű politikai részének ultrlight vázlata. Úgy tűnik, Vittor tolltartójában csak egy tompa cerka, meg egy radír van:(

Bobby Newmark 2015.09.01. 14:51:29

@Sir Galahad: Hát mondjuk az biztos sokat segített, hogy állami, országos gyűlöletkampány folyik ellenük. Nyilván én is szépen beállok a sorba ahol a végén azoknak a jóindulatára vagyok bízva, akik nyíltan gyűlölnek, persze...

dingó29 2015.09.01. 15:19:40

@csak egy néző: Szégyeldd magad! Pont egy Wass Albert rajongót idézel?

Trackers 2015.09.01. 15:36:11

@Minden ember belsejében van kaka:

Ostoba majom !

A migránsokat Ausztria nem engedi be, és azért vannak még itt.

Senki nem fogja őket beengedni, éppen azért mert a kutyának se kellenek.

Csak a szarházi ballib hazaárulók örömködnek a Magyarosrzságra százezerszám érkező migráns áradatnak, akit senki nem fog tovább engedni.

ich bin syrisch 2015.09.01. 15:37:25

Azért valami minimális tájékozódásra szükség lenne, mielőtt összedobsz egy postot.

csak egy néző 2015.09.01. 15:38:22

@dingó29:
Itt egy eredeti Wass Albert idézet
"A nép olyan, mint a birka. Ha jó pásztor tereli őket, mennek engedelmesen s meg is híznak mellette. Ha hitvány a pásztor, elbitangol a nyáj."

Bobby Newmark 2015.09.01. 15:40:00

@Exploiter: Akkor megdöglünk.

Az EU arról szólt _volna_, hogy a "mi" fogalmát kiterjesszük egész Európára, ne ilyen felszabdalt, egymással civakodó kis népecske legyünk.

De mi inkább szeretünk felszabdalt, egymással civakodó népecskék lenni, úgyhogy majd jól legyalulnak minket egyesével, ha ez az összefogás dolog nem megy.

dingó29 2015.09.01. 15:42:01

@csak egy néző: Szeretem Wass Albert munkásságát de egy alternatívát kihagyott. Van olyan pásztor mely mellett éhen is dögölhet a birka, mégis sok mellette marad

csak egy néző 2015.09.01. 15:44:46

@Trackers:
"Ostoba majom !

A migránsokat Ausztria nem engedi be, és azért vannak még itt."

Tényleg, most, hogy mondod ostoba majom, csak simán a turistáknak építik a camping táborokat.

"Újabb menekültáradatra készülnek az osztrák hatóságok, Burgenlandban fokozzák a rendőrségi készültséget és további menekültbefogadó helyeket állítanak fel.
A legfrissebb közlések szerint csaknem hétezer menekült van úton Szerbiából Magyarországon át Ausztria fele, ezért a burgenlandi tartományi rendőrparancsnok további munkatársak átcsoportosításról beszélt. A belügyminiszter pénteki közlése szerint harminc rendőrt fognak Karintiából és Stájerországból Burgenlandba küldeni, azonban várhatóan ennél több érkezik majd. A rendőröket hasonló feladatra vetik be, mint a tartományi kollégákat, adatfelvételi és ellenőrzési feladatokat látnak majd el.

A Vöröskereszt logisztikailag és erőforrásokban is felkészült a menekültáradatra. A szervezet képviselője szerint igyekeznek rugalmasak lenni, hiszen várhatóan nem tudnak mindenkinek alvóhelyet biztosítani, de ételt és italt hiánytalanul kapnak majd. Burgenlandban további átmeneti befogadóhelyeket létesítettek. A hadsereg már szombaton segédkezett a Miklóshalmán (Nickelsdorf) lévő Nova Rock csarnok előtt tervezett sátrak felállításában. Pándorfaluban (Parndorf) egy teherautó-garázst adtak át a menekülteknek, a tartományi Csajtánál (Schachendorf) 12 konténert terveznek felállítani, és Heiligenkreuznál is egy csarnok átalakításával készülnek a menekültáradat fogadására.

dingó29 2015.09.01. 15:44:55

@Bobby Newmark: Ez is lehet. De ha visszanézzük hazánk történelmét, legtöbbször ha szoptunk akkor szövetségesekke isl szoptunk, míg nyerni legtöbbször egyedül nyertünk

dingó29 2015.09.01. 15:47:03

@csak egy néző: Én ezt úgy értelmezem, hogy a háborús országokból és papírokkal érkezőknek építik a tábort, a többit meg kibasszák és/vagy be sem engedik

csak egy néző 2015.09.01. 15:50:02

@dingó29:
"Van olyan pásztor mely mellett éhen is dögölhet a birka, mégis sok mellette marad"
Ebben egyetértünk. Itt vannak a videón.

coub.com/view/3iha8

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=44odHjJNWqU

Bobby Newmark 2015.09.01. 15:53:47

@dingó29: Az lehet, de a legutóbbi száz évben már csak olyan nyert háborút, aki valami világhatalomnak a szövetségese volt. Annál régebbre meg nem érdemes nézni, mert már nem a ló a haditechnika mértékegysége.

dingó29 2015.09.01. 15:54:04

@csak egy néző: Az evolúciós elmélet élő cáfolata:)i. De ez kissé távol áll már a témánktól

dingó29 2015.09.01. 15:57:04

@Bobby Newmark: Nem azt kívántam mondani hogy egyedül képesek lennénk nyerni. Hanem azt hogy ne rángassanak bele a szövetségeseink magukkall együtt a késbe

Mr. Rustical 2015.09.01. 15:58:13

Nyilván azért nem lehet őket Németországba küldeni, mert a németek ezt nem akarják.
A kerítés se nekünk kell.

csak egy néző 2015.09.01. 16:02:16

@dingó29:
"Az emberek egy részét még helyben regisztrálták, másik részét buszokkal szállították el a müncheni tartományi központi befogadóállomásra. A bajor belügyminiszter leszögezte, hogy a nem regisztrált menedékkérőket – azaz csak azokat, akik valahogy átcsusszantak a magyar hatóságokon – nem fogják visszaküldeni."

Bobby Newmark 2015.09.01. 16:03:18

@dingó29: Jelen helyzetben azt megteszik akkor is, ha nem a szövetségeseink. Szerbia sem járt jobban, hiába nem EU.

Viszont nagyon pattogni meg nem nagyon érdemes, mert jöhet (gazdasági) bünti, és akkor nettó szopás lesz, hogy vannak szövetségeseink, arról meg nem is beszélve, hogy mi van akkor, ha véletlenül a segítség marad el a pattogásunk miatt amikor már élesedik a helyzet?

Egyedül megoldani a helyzetet sem így, sem úgy nem fogjuk, akkor meg legalább a haverjainkat ne köpjük már szemközt!

Sir Galahad 2015.09.01. 16:11:53

@Bobby Newmark: Szerinted a migránsok közül hányan tudnak magyarul olyan szinten, hogy megértik a plakátok feliratait?

Sir Galahad 2015.09.01. 16:13:38

@mig54: Az általad megfogalmazott kormánykritika egy részével akár egyet is lehet érteni, de ennek mi köze ahhoz, hogy a célországok befogadják-e a migránsokat, illetve hogy ők a zöldhatáron jönnek-e vagy sem?

Bobby Newmark 2015.09.01. 16:21:41

@Sir Galahad: Ezt érdemes lenne Orbán Viktortól is megkérdezned, hogy akkor mégis mi a fasz volt ez, meg hány millió adóforintunkba is került egy ELVBEN, startvonalnál, sőt, öltözőben pofára esett plakátkampány?
De nyilván etetni kell az óriásplakátos meg a nyomdász havert kampányidőszakon kívül is.

Na meg a nyelvből egyértelmű azért ugye, hogy nem a migránsoknak szólt ez, hanem a magyar lakosságnak.
Viszont onnantól, hogy nemzetközi visszhangja lett, tökmindegy, hogy magát a plakátot hányan értik meg a bevándorlók közül, mert tudják, hogy miről szól nagy vonalakban.

she_wolf 2015.09.01. 16:25:38

@Sir Galahad:
Csak annyiban gondolom hogy köze lenne, hogy Magyarország vezetőit még éles helyzetben is jobban érdeklik a saját kicsinyes érdekeik az előrelátásnál, együttműködésnél, konszenzusra jutásnál.
Olyan 0 tapasztalattal, vagy akár csak ismeretekkel bíró tacskók irányítanak minisztériumokat, akiknek halvány fingjuk sincs egy ilyen helyzet kezeléséről, uram bocsá' megelőzéséről.
A jelenlegi helyzetet egy normálisan gondolkodó politikai elemző nem tekinti, nem tekintheti hirtelen bekövetkezettnek, látható volt, és ha mindenre nem is, de legalább az alapokra időben fel lehetett volna készülni. Ehhez képest most van egy kotkodáló baromfiudvar, amiben hirtelen a nagy semmiből feltűnt a róka. Úristen, jajnekünk, végünk van! Meg a francokat. Szerintem...

Kikiáltás 2015.09.01. 16:25:57

150.000 ezer "menekültből" 143.000 ezer FÉRFI
Takarodjanak harcolni az ISIS és aki ellen még akarnak.
Gyáva népnek nincs hazája. A liberálisok meg pusztuljak innen a picsába. Normális országot akarunk, nem multikulturális faszságot.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.09.01. 16:29:05

@Sir Galahad: Szerinted én akarok miniszterelnök lenni? Mert viktor akar / akart. Amivel foglalkozom, ahhoz értek (vagy értenek az embereim). Viktornál miért nem ez a helyzet?

Kikiáltás 2015.09.01. 16:30:02

@Bobby Newmark: tálán ezért kellene hadsereget fejleszteni és nem szociális hálót fenntartani bassza meg az élet. Lehet nagylelkűnek lenne ha van egy kibaszott hadsereged , értelmes, hazáját szerető és azt védelmezni képes lakosságod, és egy jól működő gazdaságod, amiben a fontos kártyák a saját kezedben vannak. Nézz már rá a Görögökre..az első privatizáció a múlt hónapban a legforgalmasabb reptereik eladása volt NÉMET cégnek. 14 db turista repteret megvettek a németek apró pénzért.. Erről szól az EU, semmi másról. Pénz, piac, na meg a pina..

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.09.01. 16:30:39

@Trackers: Nem igaz, hogy a kutyának sem kellenek. Viktornak kellenek. Ők most az, ami eddig az mszp / bankok / EU stb voltak. A téged is soraiban tudó birkacsapatot összetartó ellenségkép.

Viszont miért mutatkozol be úgy, hogy "ostoba majom"? Van önkritikád?

Kikiáltás 2015.09.01. 16:33:11

@Minden ember belsejében van kaka: igen van, de benned csak az van..Na húzzál vissza anyádba..

she_wolf 2015.09.01. 16:33:16

@mig54:
És én is hajlok arra, hogy ez Vittornak így jó. Mert a hülye magyarját addig sem a földek haveri kézreadása -és egyéb nyalánkságok- érdekli, hanem
1; a menekültektől való rettegés (merthogy rabolni, fosztogatni, erőszakolni, gyilkolni fognak)
2; a menekültekkel való bánásmód elleni fellépés.

csak egy néző 2015.09.01. 16:35:04

@Kikiáltás:
Waooh, micsoda bátor harcos vagy. Azt hiszem, ha kitörne valami balhé, te lennél az első, aki iszkolnál innen, patkány módjára.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.09.01. 16:36:06

@Kikiáltás: De csúnyán beszélsz. Anyukád nem mosta ki a pofádat szappannal elégszer kiskorodban?
Mondjuk nézem a kommentjeidet, te ilyen vagy. Nyilván kell ilyen is.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.09.01. 16:37:03

@Sir Galahad: Szerintem nem az. Viktort azért fizetjük (és tartjuk el a sleppjét), hogy értsen ahhoz, amit vállalt.

Kikiáltás 2015.09.01. 16:39:02

@csak egy néző: faszkalap várlak a keletinél este 8 kor, megbeszélhetjük :)

Sir Galahad 2015.09.01. 16:39:12

@mig54: Ebben annyi igazság van, hogy valóban fel lehetett volna készülni a szigorúbb határőrizetre. Az együttműködés más kérdés - erre migránsügyben nincs és nem is volt szándék a célországok részéről, legalábbis olyan együttműködésre, ami a magyar érdekeknek is megfelel.

Kikiáltás 2015.09.01. 16:40:11

@Minden ember belsejében van kaka: kakafixációs problémákkal küszködve nem kellene beleugatnod a nagyok dolgába :)

Sir Galahad 2015.09.01. 16:40:36

@Minden ember belsejében van kaka: De, mert olyasmiről vitatkozol, amiről a fentiek szerint laikus elképzelésed sincs.

csak egy néző 2015.09.01. 16:42:26

@Kikiáltás:
Sajnos más programom van, de menj oda nyugodtan és emberkedj a migránsokkal.

Bobby Newmark 2015.09.01. 16:47:19

@Kikiáltás: Annak sok teteje nincsen, csak lenne még egy vastag réteg pöcslóbálónk, akik aztán Berlinig szaladnak, ha jön az ellenség. Mert hogy önmagában pont semmit nem ér egy 10milliós ország hadserege, az is tuti.

A megvásárlással meg az a helyzet, hogy ha nem azért veszi meg, hogy aztán azonnal bezárja, hanem elkezdi a sajátjának tekinteni és fejleszteni, akkor az a végén még kijöhet jobban is, mintha maradt volna működésképtelen, lepusztuló, felhagyott, de legalább nemzeti.

Ami most megy, az sem kifejezetten fasza, hogy bármit hagyunk, hogy ellopjanak Fideszék azzal a felkiáltással, hogy "de legalább magyar tulajdon"... azt úgy őszintén pont telibeszarom. GDPt még lehet, hogy jobban is termel ha külföldi, mert azon legalább be van vasalva minden, míg a haveroknak elnézünk ezt-azt, pármilliárd elfelejtett adót, ingatlannagyobbodást, egyebeket...

she_wolf 2015.09.01. 16:50:26

@Sir Galahad:
Köszönöm. Bárhogy is: ha egy szövetség (a.k.a. unió) tagja vagy, akkor tagként illenék viselkedned. Igaz, nem csak neked, hanem a többi tagnak is. Ehhez kellene egy olyan egységes szabályozás, amelyet minden tag elfogad, és magára nézve kötelező érvényűnek tart.
Ha ez nincs meg, akkor maga az egység sincs meg, így az EU mint olyan, nem létezik.

Sir Galahad 2015.09.01. 16:52:39

@mig54: Az utóbbiban egyetértünk. Jelenleg az megy, hogy az unió erős országai megpróbálják az akaratukat a gyengébbek kárára érvényesíteni. Utóbbiak meg kézzel-lábbal tiltakoznak, és ezért még azt is megkapják, hogy nem együttműködőek. Ez így nem unió.

she_wolf 2015.09.01. 16:54:45

@Bobby Newmark:
Arról nem is beszélve, hogy halamas kakukktojást rejtett el a hozzászólásában, miszerint "...és egy jól működő gazdaságod, amiben a fontos kártyák a saját kezedben vannak..."
Merthogy ilyen nálunk nem nagyon vanik:/

kvadrillio 2015.09.01. 16:56:00

A Migration Aid tüntetése a megnevezett célok alapján egy tipikus balliberális megmozdulás, ami Brüsszel érdekeit képviseli Magyarországon.

A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint Magyarországon a liberális baloldal minimális támogatottsággal rendelkezik. Tavaly őszi megmozdulásaik alatt a liberális sajtó elkeseredett kísérletet tett arra, hogy utcára vigye a szélsőjobboldalt; a demokratikus látszatú tüntetések mellett ugyanis szüksége van a baloldalnak olyan csoportokra is, akik vállalják a rendőrökkel a konfrontációt. Célzott próbálkozásokat láthattunk az összecsapás kiprovokálására, nem egy alkalommal azonos – vagy közeli – helyszínre szerveztek kormányellenes megmozdulást futballszurkolói közösségek programjaival (akik többszöri próbálkozás ellenére sem ültek fel a provokációknak). A kormányellenes tüntetések végül a liberális baloldal hazai támogatottságának hiánya, a szélsőjobboldal bevonására tett kísérletek sikertelensége miatt buktak el.

Korábbi előrejelzésünkben kifejtettük, hogy a liberális baloldal aktív hálózatépítést folytat az online közösségi médiában; hogy azok a Facebook-csoportok, melyek kezdetben segítő szándékkal gyűjtik egybe a bevándorlókat, később politikai célú mozgósítást fognak folytatni. A Migration Aid megmozdulása újból felhívja a figyelmet arra a problémára, hogy Magyarország idén télen újabb felforgatási kísérlettel kell szembenézzen. A kormány zárttá kell tegye az ország összes menekülttáborát, ha el akarja kerülni, hogy a liberális baloldal a tél kezdete előtt arab és afrikai bevándorlók tömegeit tudja mozgósítani kormányellenes tüntetésekre. A bevándorlók tekintélyes része ugyanis saját okostelefonján fogadja a “segítő tevékenységet folytató” Facebook-csoportok üzeneteit, így ezek a csoportok egyik napról a másikra is közvetlen mozgósítani tudják a még Magyarországon tartózkodó migránsokat.

Ez egy valós közbiztonsági és állambiztonsági kockázat, néhány száz afrikai és arab bevándorló ugyanis olyan komponens a kormányellenes megmozdulásokban, ami hajlandó fizikai konfrontációt felvállalni a rendőri erőkkel szemben. Amint megtörténik az első ilyen összeütközés, már nem csak a Migration Aid fogja követelni az emberi jogokat, hanem az összes balliberális párt, az Amerikai Egyesült Államok és más nyugati országok. Magyarország kormánya attól a ponttól fokozott nemzetközi nyomásgyakorlás alá kerül, és a folyamat önműködővé válik, ahogy az számos más országban – példának okáért: Ukrajnában – is történt. Mindehhez azonban szükséges az a katalizátor, aminek híján tavaly ősszel elapadtak a tüntetések: kis létszámú, a rendőrökkel konfrontációt vállaló tüntető csoport.

Korábbi értékelésünket a liberális baloldal folyamatban lévő hálózatépítéséről ITT olvashatja. A Facebook mint szervezési felület szintén biztonsági kockázattá válhat Európában; erről ITT olvashat bővebben.

AJJAJJJAJJJAJJJJJ ! ITT NAGY A VESZÉLY ! :)

Kikiáltás 2015.09.01. 16:58:11

@Bobby Newmark: Bobby, anélkül írok hogy végig olvastalak volna..de talán megérted. Izrael hadserege és felfegyverzettsége pont olyan amibe senkinek nincs kedve belekötni úgy igazán..se ott a környéken ahol él kb 50 millió felhergelt arab és muzulmán se máshol.. Na ennyit arról hogy van e értelme hadsereget csinálni.. Menekülni meg a liberális ratyik szoktak..főleg nyugatra. Emlékszel még a Jugoszláv polgárháborúra? Mert én igen. Háztól házig védekezett mindenki amikor kellett, nem eldobálták a fegyvereiket és szaladtak..de tovább megyek..amikor az USA elkezdte bombázni a hidakat az emberek attól függetlenül elfoglalták a hidakat hogy ne tudják lebombázni, hogy kedvelték e vagy egyet értettek e Karadzsics megoldásaival vagy sem. Hadseregre nagyobb szükségünk van MOST mint liberális jogvédőkre. A migráns kérdés meg megoldható, nőket gyerekeket befogadni, férfiakat visszaküldeni harcolni. Mond már meg mi a fasz értelme van Irakba küldeni 116 magyar katonát amikor 140 ezer szír és iraki miegymás FÉRFI "menekült" jön ide közben hogy ne kelljen harcolniuk. Makes no sense my friend...

she_wolf 2015.09.01. 16:58:59

@Sir Galahad:
Tehát akkor mondhatjuk, hogy az Európai Unión belül minden ország gyakorlatilag azt csinál, amit akar, mert minden a tevékenység megfogalmazásán múlik?
Mert ha igen, akkor milyen jogon kritizálják a lépéseineket?
(Illetve a kormány lépéseit, mert azok nem az enyémek:()
Az a bibi, hogy az EU-ban forgatókönyv szerinti szexuális életet él a nagyobbik kutya. És azok nem mi vagyunk.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.09.01. 17:00:08

@Sir Galahad: Neked viszont önbizalmad van, hogy vitatkozol róla, igaz? Bár neked sem véleményed van, hanem propagandád... Érdemes megnézni a hozzászolásaidat, Te mindig ilyen lamentálós kommenteket írsz: "akár igaza is lehetne a valakinek, de azért a fidesznek van igaza", mindig ez a végső konklúzió. :-) A batyu nevű nicknév a kioktatós, és van, aki csak sértegetve trollkodik. Be van osztva ez nálatok a hivatalban?

Kikiáltás 2015.09.01. 17:00:58

@mig54: azért kell tírhítani a nyugati köcsögöket a bankszektorból és a jelentős iparágakból hogy legyen olyan kártyánk... Szerintem eléggé nyilvánvaló..

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.09.01. 17:00:59

@kvadrillio: Liberális... blablabla...Liberális... blablabla...Liberális... blablabla...Liberális... blablabla...Liberális... blablabla...Liberális... blablabla...Liberális... blablabla...Liberális... blablabla...Liberális... blablabla...

Ennyi.

:-)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.09.01. 17:02:21

@Kikiáltás: Kik a nagyok? Csak hogy tudjam, hogy kiknek a nagy dolgába ne ugassak. Egyébként a kaka elég nagy dolog. :-)

Kikiáltás 2015.09.01. 17:05:44

@kvadrillio: Lehet hogy megtörténik de akkor a liberálisok halott emberek :)

Sir Galahad 2015.09.01. 17:08:14

@Minden ember belsejében van kaka: Ja, hivatalban. Te azt el se tudod képzelni, hogy vannak, akiknek van önálló véleménye? Nálatok azt nem lehet, vagy mi a probléma?

Trackers 2015.09.01. 17:09:12

@kvadrillio:

A Migration Aid-nek ki kéne nyomtatni a google maps-en a 36 órás gyalog térképet ausztriába.
Csak persze nekik nem célük hogy oda menjenek.
Ezért tartják itt őket.

https://www.google.hu/maps/dir/Budapest/Kleylehof,+Austria/@47.7014811,17.3470361,9.25z/data=!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x4741c334d1d4cfc9:0x400c4290c1e1160!2m2!1d19.040235!2d47.497912!1m5!1m1!1s0x476c7024d6bdf253:0x9d517e855fda5f6e!2m2!1d17.06927!2d47.89485!3e2?hl=en

Sir Galahad 2015.09.01. 17:10:49

@mig54: Lehet, hogy naiv vagyok, de én úgy szeretnék tekinteni az unióra, hogy abban minden ország, kicsi és nagy, egyenlő partnere legyen a másiknak. Ha a nagyobbik kutya elve érvényesül, akkor csak kicseréltük a vörös zászlót kékre, azt meg inkább kösz, nem. Akkor tényleg nemzetállami szinten kell mindenkinek megoldania a maga problémáját.

Bobby Newmark 2015.09.01. 17:12:12

@Kikiáltás: Ja, hát persze, lehet az abszolút kivételekkel példálózni, csak aztán kérlek ne kerülj olyan pozícióba, hogy erről dönthess, basszus!

Izraelnek könnyű úgy pattogni, hogy az USA 60+ éve pumpálja bele a hadianyagot meg a pénzt. Majd akkor példálózhatsz Izraellel, ha sikerül olyan világhatalmi szövetségest találnod, akit korlátlanul pumpolhatsz lóvéval... Csak mondjuk ez utóbbi esetben meg nem értem, minek neked hadsereg egyáltalán...

A jugoszláv polgárháborúból is menekültek tömegével, ha esetleg azt elfelejtetted volna.

A migráns dolgot meg ne nekem magyarázd, én azon az állásponton vagyok, hogy addig menekült, amíg el nem hagyta a veszélyes saját országának a területét, onnantól meg gazdasági bevándorló.
Ergo a szírek közül menekültként egészen pontosan 0 embert kell szerintem kötelező jelleggel, humanitárius indokokkal befogadnia az EUnak. Onanntól, hogy átlépte a szír határt, már nem menekül, és itt a pont a mondat végén. Nem érdekel, hogy eredetileg honnan indult, mire ide elért, már hónapok óta teljes biztonságban utazik csak, mint bárki más, tehát a letelepedésére ugyanaz vonatkozzon, mint bárki más EUn kívüli betelepülni szándékozónak.

she_wolf 2015.09.01. 17:15:15

@Kikiáltás:
Mint ahogy az is eléggé nyilvánvaló, hogy nem vagyunk Svájc.
Jól tévedek, hogy te egy olyan országot akarsz, amelyik teljesen önálló mind gazdaságilag, mind katonailag?
Akkor szorítsd ökölbe a kezed, és jól verd ki vele a fejedből ezt a gondolatot.
Ugyanis ez nem megy. Egyedül esélytelenek vagyunk. Magyarországon az ipar a kereskedelemhez és a szolgáltatáshoz mérten csak halványan van jelen. Az agrárium helyzetét pedig ismerjük, és lesz az még rosszabb is.
Így gondolkodj egy jövőbeli erős, és mindenkitől mindenbe független Magyrországról, de tanácsolnám neked, hogy bili legyen a közelben.

she_wolf 2015.09.01. 17:21:49

@Sir Galahad:
Pedig sajnos nagyon úgy látszik, vannak, akik fütyülnek, és vannak, akik fordulnak.
Elég egy pillantást vetni az EU térképre, és nyilvánvalóvá válik minden:(

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.09.01. 17:22:58

@Sir Galahad: Ja, csak a te önálló véleményed véletlenül mindig az, mint az aktuális fidesz szóvivőé. De persze hiszek az önálló gondolatokban, nagyon is. :-)

♔bаtyu♔ 2015.09.01. 17:29:08

Nem Orbán lúzer, hanem te, ugyanis Orbánék az osztrák, német engedélyekre várnak.

Persze mintha nem tudnád, de akkor nem lenne "ütős" a poszt.

Kikiáltás 2015.09.01. 17:36:30

@mig54: Minden megvalósítható. De ha te örökös lúzer akarsz maradni hát tessék :)

na4 2015.09.01. 17:44:45

A feka csöcselék húzzon el innen. Menjenek a gazdag tesókhoz Szaúd Arábiába, Kuwaitba, stb. Sokkal közelebb vannak, mint Európa. Azonos nyelv, azonos vallás. Oda húzzanak, bennünket meg hagyjanak békén. Tünés!

she_wolf 2015.09.01. 17:48:04

@Kikiáltás:
Én nem minősítettelek. Ha nem látod az írásom lényegét, az nem az én bajom.
Minden megvalósítható? Szarjál sünt! Sikerült? Naugye....
Most(!) minősítettelek.

Bobby Newmark 2015.09.01. 17:49:45

@Kikiáltás: Az ilyen célok kitűzése és egy életen át eredménytelen hajszolása az, amiben meg szoktak őrülni emberek. Már ha induláskor ép eszűek voltak egyáltalán. De ha ilyen szinten el vagy szakadva a valóságtól és a helyzet realitásától, akkor erre nem sok esélyt látok.

A baj meg az, hogy még vagy egyik, vagy másik még csak-csak mehetne, de ha katonailag akarunk önállóak lenni, akkor nem marad magyar férfi, aki dolgozzon meg közigazgasson, ha meg gazdaságilag akarunk függetlenek lenni, akkor a legjobb, amit fel tudnánk mutatni, az az I. Magyar Parittyás Hadsereg lenne.

♔bаtyu♔ 2015.09.01. 17:50:24

Ezek a ballibsik ennyire nem lehetnek ostobák.

A magyar média tele van Orbánt elítélő külföldi véleményekkel. Az egyik oldalról azért ítélik el, mert kerítést épít és nem engedi tovább a bevándorlókat. Aztán ugyanabból az országból, de más emberek, pld. az osztrák belügyminiszter azért, mert átengedi.

Orbánnak a Jobbik tanácsát kellett volna megfogadnia. Kilépni a Schengeni övezetből, felmondani a Dublini szerződést és hermetikusan határőrökkel lezárni a határokat.

Akkor is ugyanúgy basztatnák, viszont most is basztatják.

Ettől függetlenül a DK-t és az EU-t értelmetlen támadnia, mert LÉPNI KELLETT VOLNA. Ki lehetett találni, hogy az EU-s országok át fogják baszni.

"Belgium második legnagyobb példányszámú francia nyelvű napilapja, a La Libre Belgique azt írta, hogy Budapest kegyetlen illusztrációja a migrációs válságnak és az európai befogadási politikák összehangolatlanságának.
Azáltal, hogy az osztrák hatóságok megállítják a menekülteket szállító vonatokat, éppen az történhet, amiről a magyar hatóságok tartottak: a nyugati és északi tagállamok által “megbuktatott” menedékkérőket Magyarországnak kell befogadnia, ahol eddig 150 ezer menedékkérelmet nyújtottak be – olvasható az újságban."

Ha ez megtörténik, Orbánék repülnek.

she_wolf 2015.09.01. 17:54:34

@Bobby Newmark:
"I. Magyar Parittyás Hadsereg"
Megnevettettél, köszi!:)

bkkzol 2015.09.01. 18:03:52

Valaki szórjon már szét pár száz cédulát a budapesti német, francia, luxemburgi nagykövetség címével, hogy " itt vár téged a EU-s tartózkodás, vízum, vonatjegy, nagymecset..." Azt már csak remélhetjük, hogy úgy megyűlölték Magyarországot, hogy 4-5 generáción át még turistának se jön a fajtájuk!

Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban! 2015.09.01. 18:16:04

'Orbán! Maga akkora lúzer, mint ide Nagykáta! Mi a fenét keresnek még itt a menekültek? Miért nem hagyja, hogy oda menjenek, ahová akarnak, és ahol pont várják és befogadják őket: Németországba?'

Azóta már azért lúzer mert engedte, az osztrákok meg kipakolták őket a vonatból a határon...:))

Exploiter 2015.09.01. 18:21:19

Röviden összefoglalnám a mai infókat, ha valaki nem értené.

A mostani álláspont szerint Merkel és a francia paraszt azzal akarja zsarolni az országot, hogy ide szorítják be a menekültek áradatát, ha a kormány nem fogadja el a "közös európai megoldást", ami a kvótarendszert jelenti. Közben belengetik, hogy valami nyakatekert módon, kurvára jogellenesen, csak a magyarokra vonatkozóan megszüntetnék az országok közti átjárást. Amolyan random büntetésként, mert szeretnének élni a jogukkal, hogy nem lesznek szolidárisak.

Ezzel két gond van.
1: az eu megszűnt demokratikus, jogokon alapuló szervezet lenni
2: néhány önjelölt tagállam vezetője a többi ország és a lakosság véleményét figyelmen kívül hagyva olyan döntéseket akar meghozni, amire senki se hatalmazta fel

Nagyobb gond ez, mint a menekültek áradata. Sokkal, de sokkal nagyobb.

Ez az EU megérdemli, hogy eltűnjön a történelem süllyesztőjében, a vezetőire pedig remélhetőleg sokkal rosszabb sors vár.

♔bаtyu♔ 2015.09.01. 18:23:03

@bkkzol: Igen, mindegyik nyugati ország olyan humánus, majd szét szakad, de pontos címet egyik sem adott.

OK, Merkel adott, de egy nap múlva vissza is szívta.

Az osztrák a leggecibb. Kritizálja Mo-t, hogy nem mindegyik "menekültet" regisztrálja, majd közli, hogy a Dublini egyezmény keretében az összeset vissza toloncolják Mo-ra, akik itt regisztráltak, sőt ezeket be sem engedik.

♔bаtyu♔ 2015.09.01. 18:25:11

@Exploiter: Pontosan így van. Fel vannak háborodva, hogy Mo. miért küldi tovább a "menekülteket", miért nem fogadja be az összeset.

Miközben cinikus módon azt is követelik, hogy bontsuk le a kerítést.

Az itteni libsik pedig ezt támogatják!!!!!

Exploiter 2015.09.01. 18:33:59

@♔bаtyu♔:

Az itteniekről megszoktam, hogy életképtelen banda, de legalább annyi érdekérvényesítési képességük sincs mint egy marék lepkének, irkáljanak, hőzöngjenek, a kutyát nem érdekli.

Viszont eddig szilárdan hittem, hogy ki lehet hozni ebből az eu-baromságból valami jobbat is, ami az ország szempontjából is értékes. Ezt a mostanit viszont nem fogom elfelejteni. Az EU-nak lehet(ne) jövője, de előbb meg kell szabadulni ezektől a mocskoktól. Sajnos nem is merem remélni, hogy a németek, franciák leváltják ezt a söpredéket.

♔bаtyu♔ 2015.09.01. 18:49:54

@Exploiter: Pedig az itteniek is az ottaniak tenyeréből esznek. Azért is ír némelyik olyat le a blogjában, amit maga sem hisz el.

Azon röhögök, hogy az ellenzéki pártok (kivéve Jobbik) parancsra, érdekből inkább maguk alá szarnak, a támogatásuk fontosabb mint a népszerűségük. Pedig a hatalomhoz győzelem kell.

Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban! 2015.09.01. 19:11:07

@Exploiter: 'Közben belengetik, hogy valami nyakatekert módon, kurvára jogellenesen, csak a magyarokra vonatkozóan megszüntetnék az országok közti átjárást. Amolyan random büntetésként, mert szeretnének élni a jogukkal, hogy nem lesznek szolidárisak.'

Ilyet egyikük sem mondott a WSJ-től fordított libsi cikkben van ilyen belehallás. Menekültügyben Merkel többet vár Mo-tól, lENGYELORSZÁGTÓL + cSEHORSZÁGTÓL. Reméljük azért vki tájékoztatja majd őket h a menekültügy csak mo-t érinti a régióban...:)

bétaverzió 2015.09.01. 19:28:32

A mi fenét keresnek Magyarországon a bevándorlók egy jogos kérdés. Tényleg, mit keresnek itt? Hiszen ha valakinek nem tetszik Magyarország, egyszerűen kerülje el. Hogy ez nem jutott még a posztoló eszébe? Pedig a világ legegyszerűbb válasza. Tessék más utat keresni, ha ez nem megfelelő.

turista a saját országában 2015.09.01. 19:29:42

Míg Horn Gyula határzárat bontott, Orbán határzárat épített. Míg Horn átengedte a határon a menekülteket, addig Orbán -politikai okból - visszatartja őket.

Lehet, a belpolitikai változásokhoz ismét szükség lesz majd egy határ menti piknikre...

turista a saját országában 2015.09.01. 19:31:50

@bétaverzió: Szerintem meg, ha már itt vannak, engedjék át őket. Az a legegyszerűbb.

Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban! 2015.09.01. 19:38:12

@turista a saját országában: Át is engedik őket, csak qrva nagy kkáosz van az osztrákok is mást akarnak meg a németek is.

Úgyhogy a legjobb a jövőre nézve a déli határ szuperlágere, ami Szerbia felé nyitott. Van más út Németországba.

robogó 2015.09.01. 19:47:04

Menjenek csak el innen. Úgy mint Horn Gyula a németekkel anno. Kinyitni a kapukat és mehetnek isten hírével.

Csatos náci 2015.09.01. 19:56:37

Nem világos mindenkinek? Egy kis menekült ügyi zavargás eltereli a figyelmet, van kit gyűlölni, Orbán játssza az erős embert.
Orbánnak az ittlévő menekültek aranyat érnek politikailag.

...

Húúú... majd el felejtettem zsidózni, az kell hogy este ki tudjam verni.

turista a saját országában 2015.09.01. 19:59:37

@Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban!: Osztrákok csak közlekedésbiztonsági okból nem engedtek ma be néhány vonatot túlzsúfoltság miatt. A MÁV annyit megtehetne, hogy kulturált körülményeket biztosítva elegendő vonatot indít. N.o pedig fogadja a migránsokat.

Káosz Pesten van, a káoszra törekvő magyar kormány jóvoltából.

Csatos náci 2015.09.01. 20:00:12

@bkkzol: "Valaki szórjon már szét pár száz cédulát" - Ne a fotelból dumálj! Tedd! Te vagy olyan "bátor" aki lövettetne, akkor lássuk van-e cédula osztogatáshoz bátorságod. Aztán majd ha látunk a videókon, akkor majd a fényképadatbázisból jól kiderítünk mindent rólad és megírjuk az ISIS-nek hogy verted át sok honfitársukat. Annyi humánum van bennünk, hogy imádkozunk amikor mennek hozzád, a családod nem lesz otthon.

Csatos náci 2015.09.01. 20:03:00

@♔bаtyu♔: Minek engedély? Menjenek a tranzitból Isten... izé... Allah hírével.
A francba, hogy lehetne ebbe egy jó zsidózást beleilleszteni, hogy este el tudjak menni?

Csatos náci 2015.09.01. 20:06:09

@Bobby Newmark: Igaz. Legyen a törökök gondja! Ha esetleg ott abból háború robban ki, sebaj, majd a menekültek mennek Görögországban, meg Bulgáriába. Ja oda ne! Akkor hazajön birca. :-((

Hogy lehetne ebbe beleszőni a zsidókat, mert különben nem áll majd fel.

Csatos náci 2015.09.01. 20:08:07

@Minden ember belsejében van kaka: Rosszul tudod. liberális... blablabla...zsidó blablabla.. liberális blablabla.. migráns blablabla.. stb...

Csatos náci 2015.09.01. 20:08:33

@Csatos náci: Bassza meg! Elfelejtettem zsidózni!

Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban! 2015.09.01. 20:40:26

@turista a saját országában: Nem baj, menjenek másfelé. Németország csak a szíreket fogadja. Faszom fogja válogatni nekik.

Exploiter 2015.09.01. 20:44:55

@Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban!:

Ezt én sem hiszem, hogy meg mernék lépni.
De azt a jelek szerint nagyon is meg merik, hogy nálunk pukkasztják ki a lufit, jelenleg is ezen dolgoznak.
Azok a félkegyelműek a tűzzel játszanak, de ráadásul egy elméletileg szövetséges ország területén, csak azért, mert most épp olyanjuk van, hogy az asztrológusuk szerint meg kell menteniük a világot.

Lehet, hogy kicsit túlreagáltam, mert egy kicsit eddig naivan álltam az eu-hoz és ennél többet láttam benne.
De tudjuk, hol a helyünk, oké. Attól még nagyon de nagyon meg lehet ezért szopatni őket, úgy, hogy még meg is kell, hogy köszönjék a végén. A való életben se reagálok túl jól a zsarolásra és fenyegetésre, születési rendellenesség, mint a tekintély semmibevétele.

Anti Liberal 2015.09.01. 21:09:31

Ki kell lépni az EU nevű foshalmazból.
A franciák szopjanak kutyát, a németek meg amit akarnak :)
Kíváncsi vagyok mi lesz amikor igazán megszólalnak a britek :)

Kényszerbagoly · http://kenyszerbagoly.blog.hu/ 2015.09.01. 21:14:29

@Mekk Meister:
Az ember tetteiből ítélve lehet valaki csak vallásos (külsőségek követése), de nem Istenhívő keresztény (Jézus tanításának követése). Ezt a fínom distinkciót egy nagyszerű pap mondta nekem. Mélyen egyetértek vele. Mekk Mester azelőbbiek közé tartozhatsz:(

Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban! 2015.09.01. 21:14:34

@Anti Liberal: Előtte el kell rendezni a számlát a németekkel.

idén ugye 800ezer migránst terveznek fogadni. Hát a faszomat beléjük. A háborús balfaszkodásuk miatt vesztettünk területet és lakosságot.

Úgyhogy a törlesztést azzal kezdik h viszik a 800ezer cigányt de mint a villám (EU állampolgárok, kifogás nincs). Ha mellé más kannibálokat is akarnak az az ő dolguk.

Ideje szembe nézniük a múltjukkal.

csak egy néző 2015.09.01. 21:26:24

@Anti Liberal:
Hát öcsém, ennyi ésszel ne nevezz be a többet tudsz e, mint egy negyedikes, mert elvernének, mint eső a libaszart. Belegondoltál, hogy akkor Hegyeshalomnál lenne a Schengeni határ és ezen az oldalon rekedne az összes migráns és egy kis pénzt is vissza kellene fizetni az eu foshalmaznak.
Szerinted mennyi idő alatt mennék csődbe?

Anti Liberal 2015.09.01. 21:44:02

@csak egy néző: HA nyugati oldalunkon lenne a Schengeni határ akkor nem lenne gondunk a menekültekkel sem, nem jönnek be akik meg menni akarnak mehetnek a zöldhatáron :) Ahogy ide is jöttek.

she_wolf 2015.09.01. 22:15:13

Látom, gurulnak a gyógyszerek elfele:(

Szemita Anti 2015.09.01. 22:15:58

@Csatos náci:

Te annyira hülye vagy, hogy még a nickedet is loptad, mert a saját eszeddel nem tudtál kitalálni egyet :D

Szemita Anti 2015.09.01. 22:18:11

"Orbán! Maga akkora lúzer, mint ide Nagykáta! Mi a fenét keresnek még itt a menekültek?"

OMG

Ki ez a hülye, aki ilyet kérdez?

Magyarország MINDENT megtesz, amit csak tehet. De NEM kötelezheti Ausztriát, hogy az osztrák határon átengedjék a migránsokat. Hiába indítana a MÁV óránként vonatokat, az osztrákok VISSZAKÜLDENÉK a migránsokat.

Miért?

1. Az mehet tovább Ausztriába, aki NEM regisztrált itt, ÉS van útlevele ÉS van vízuma. Vagyis, akinek a státusza nem migráns, hanem TURISTA.

2. Az embercsempészek azt az ostoba tanácsot adták a migránsoknak, hogy szabaduljanak meg a papírjaiktól.

3. A migránsoknak eleve NEM volt vízuma se Magyarországra, se Ausztriába, se Németországba.

4. Uniós előírás, hogy a migráns abban a tagállamban KÖTELES regisztráltatni magát, ahová ELŐSZÖR lépett be. Ez az előírás azt feltételezte, hogy aki menedékjogot szeretne, az nem a zöld határon hozatja embercsempészekkel magát, hanem LEGÁLIS úton érkezik abba az országba, útlevéllel, vízummal, ahol maradni akar.

5. Magyarországnak uniós KÖTELEZETTSÉGE regisztrálni a határon belépő migránsokat. Akkor nem lenne kötelessége, ha Görögország, ahová ténylegesen először léptek be, regisztrálta volna őket.

6. Görögország viszont NEM regiszztrálja a rajta keresztülhaladó migránsokat, MERT TUDJA, hogy a szomszédai NEM fogják a migránsokat visszafordítani a határaikról, hanem engedik őket tovább: Görögországból Macedóniába, Macedóniából Szerbiába, Szerbiából Magyarországra.

7. Magyarország ellenben NEM tudja továbbengedni a migránsokat, mert Ausztria NEM ENGEDI BE őket, és aki mégis bejut, azt visszafordítja.

8. Úgyhogy Magyarországot CSAK az a migráns tudja elhagyni Ausztria felé, akinek VAN útlevele, ÉS vízuma, ÉS vonatjegye ÉS NEM regisztrálták őt a magyarok. (Ami egyébként KÖTELESSÉGE a magyaroknak)

9. A migránsoknak ez egy érthetetlen szabályozás, hiszen eddig azt tapasztalták, hogy az első szigetről, ahová Görögországba érkeztek, az ÁLLAM szállíttatta őket tovább. A szigetről a görög-macedón határra, a macedónok a szerb határra, a szerbek meg a magyar határra.

10. A magyarok viszont hiába szállítanák őket vonatokkal az osztrák határra. Hogy miért, azt a mai híradásokból látjuk.

bkkzol 2015.09.02. 03:49:05

@Csatos náci: Már a baráti segítséget is el löknéd tőlük? Merkel a legjobb barátjuk? Várják őket! Vagy nem?

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2015.09.02. 20:49:32

index.hu/belfold/2015/09/02/a_nemet_nagykovetseg_honlapjan_uzent_a_menekulteknek/

"A budapesti Német Nagykövetség az aktuális események fényében szeretné a következőkre felhívni a figyelmet: A dublini egyezmény érvényes európai jogszabály. Ennek értelmében a menekültstátuszt kérelmezőknek abban az országban kell regisztráltatniuk magukat, amelynek határán keresztül beléptek az Európai Unióba. A menekültügyi eljárást is alapvetően abban az országban kell lefolytatni."